Exeter – För dig som är sugen på att starta eget

corkscrewTack vare vårt samarbete med Blueberry kan du som student på Schartau delta i 'Kickstart Program', ett intensivt och spännande entreprenörsprogram, som sträcker sig över fyra veckor i Exeter, i sydvästra England. Du arbetar i en kreativ och levande miljö som utvecklar din förståelse av entreprenörskap. 'Kickstart Program' är en kombination av yrkesutbildning och praktik där du tillsammans med deltagare från bland annat Frankrike, Irland, Malta, Spanien, Storbritannien och Tyskland arbetar i projekt. Passa på att läsa mer om olika exempel på projekt. Under de här veckorna har du chansen att bygga upp ett internationellt nätverk och tanken är att du ska få inspiration och möjlighet att utveckla din förmåga till att skapa och arbeta med affärsidéer och marknadsplaner. Antingen helt egna affärsidéer eller bli mer attraktiv på arbetsmarknaden efter de fyra veckorna. Med ett vässat CV som visar att du under fyra veckor deltagit i ett internationellt entreprenörsprogram.

Du tillbringar dina fyra veckor i Exeter, huvudorten i regionen Devon, i sydvästra England. I staden bor ca 120 000 invånare och här blandas historia, arkitektur, kultur och staden har ett utmärkt shoppingområde. Staden är en central bas för utbildning, medicin, religion, handel och kultur. Goda kommunikationer ansluter staden både nationellt och internationellt. Exeter är även en välkänd universitetsstad med många bra och billiga restauranger och pubar. Prata med Maria och Marcus om du är intresserad av att anmäla dig.

http://www.blueberrysprak.nu/utlandsarbete/praktik/jobb.asp

https://corkscrew.io/

https://vimeo.com/101223730
 
 

Skolans Öppettider

  Måndag-torsdag kl 7.00-22.00

  • Fredag 7.00-17.00
  • Entréer låses för inpassering ca 1 timme innan stängning.

Adress

Frans Schartaus Handelsinstitut
Blekingegatan 55
118 56 Stockholm
Tel: 08-508 402 00
E-post

Expeditionen

  • Expeditionen ligger på entréplan hus A
         Öppettider expeditionen
  • Måndag - fredag 08.15-12.00 13.00-16.00

    YH logo 2013s
Google Translate

Översättning
Använd Google för att översätta hemsidan.
Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Swedish Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish