Food & Beverage Management - Kursöversikt

Förenar teori och praktik

Utbildningen omfattar 300 Yh-poäng där 5 poäng motsvarar en veckas heltidsstudier.

  • Arbetsrätt 10 p
  • Administrativ IT 15 p
  • Arbetsmiljö och branschspeciell lagstiftning 15 p
  • Kalkylering för restaurangbranschen 25 p
  • Kommunikation (svenska och engelska i tal och skrift) 15 p
  • Lärande I Arbete (LIA) 80 p
  • Marknadsföring 15 p
  • Mat och Dryck 30 p
  • Redovisning för restaurangbranschen 25 p
  • Organisation och ledarskap 30 p
  • Restaurangdrift 30 p

Skolans Öppettider

  Måndag-torsdag kl 7.00-22.00

  • Fredag 7.00-17.00
  • Entréer låses för inpassering ca 1 timme innan stängning.

Adress

Frans Schartaus Handelsinstitut
Blekingegatan 55
118 56 Stockholm
Tel: 08-508 402 00
E-post

Expeditionen

  • Expeditionen ligger på entréplan hus A
         Öppettider expeditionen
  • Måndag - fredag 08.15-12.00 13.00-16.00

    YH logo 2013s
Google Translate

Översättning
Använd Google för att översätta hemsidan.
Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Swedish Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish