Hotel Management - Röster om utbildningen

LIA utomlands

Kevin Sinnappan och Ida Karlström, HM12

Kevin Sinnappan och Ida Karlström fick möjlighet att göra sin LIA-praktik i Malaysia. Kevin tillbringade 6 veckor på huvudkontoret för Ritz Carlton och JW Marriott i Kuala Lumpur. Han arbetade på sälj- och ekonomiavdelningen.  Ida tillbringade sin tid på en Incoming-byrå där hon hjälpte till att ta fram information om turisters behov och önskemål för att sedan utveckla det hon kommit fram till att skapa en paketresa. Lärdomarna är många och det finns stora skillnader mot hur detta görs i Sverige och det blev en oförglömlig erfarenhet säger Ida och Kevin. Utbildningen har inneburit att man får uppleva det man drömt om - den gjorde det möjligt!


Röster från näringslivet

Martin Åkesson, General Manager på Marriott, Sverige 

-Utbildningen Hotel Management på Frans Schartau fyller ett bra syfte för branschen. Marriott har under åren anställt ett tiotal medarbetare och
mellanchefer med denna utbildning i bagaget. Ett nära samarbete med branschen finns om vilka behov som utbildningen ska anpassas till.


Eva Spas, Ekonomi & HR-ansvarig Clarion Sign

-Vi kommer fortsätta att anställa studerande från Frans Schartaus Handelsinstitut, de är eftertraktade, seriösa och har gedigen kunskap, därför deltar vi på de rekryteringsträffar som anordnas.


Christina Frulen, Financial Controller, Nobis

-Vi har sedan länge ett tätt samarbete med Frans Schartaus Handelsinstitut hotellutbildning gällande LIA och har anställt flera medarbetare till våra ekonomifunktioner - vi är mycket positiva till utbildningen och det innehåll den har.


Madeleine Andersson, Hotellchef, Yasuragi

-Vi har alltid ett behov av kompetent personal och det får vi via Frans Schartaus Handelsinstitut HM-utbildning. De som vi träffar uppfyller alla våra krav på hur en bra ledare och medarbetare ska vara. Vi har historiskt sett rekryterat medarbetare som gått utbildningen och kommer även framöver att ha behov av att rekrytera, utbildningen är oerhört viktig för oss.


Ida Trygg Andersson & Kinondo Kwetu, Diani Beach i Kenya

— Vi är väldigt nöjda med den student som gör sin LIA hos oss – Vi har ett stort utbyte av varandra. Funkar till 100 %. Utbildningen ger ett mycket gott intryck!

Skolans Öppettider

  Måndag-torsdag kl 7.00-22.00

  • Fredag 7.00-17.00
  • Entréer låses för inpassering ca 1 timme innan stängning.

Adress

Frans Schartaus Handelsinstitut
Blekingegatan 55
118 56 Stockholm
Tel: 08-508 402 00
E-post

Expeditionen

  • Expeditionen ligger på entréplan hus A
         Öppettider expeditionen
  • Måndag - fredag 08.15-12.00 13.00-16.00

    YH logo 2013s
Google Translate

Översättning
Använd Google för att översätta hemsidan.
Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Swedish Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish