Projektledning – Incoming Tourism & Event, 150 Yh-poäng

Din framtid inom turismnäringen
Sverige satsar på Turism. I Sveriges nationella strategi för besöksnäringen är målet att fördubbla svensk turism till år 2020. Sverige är ett attraktivt land för fritidsturister. Intresset för att förlägga internationella företagsmöten och kongresser till storstadsregioner har ökat kraftigt de senaste 5 åren. Att produktutveckla och paketera turism, samt att leda event kräver en bred kompetens vad gäller projektledning och branschkännedom. 

Goda framtidsutsikter
Turismnäringen är en är världens snabbast växande industrier.  De senaste åren har turistnäringen i Sverige vuxit starkt och sysselsättningen inom branschen har ökat. Turismen räknas nu som en basnäring. Såväl fritidsresor som antalet företagsmöten, konferenser och kongresser har ökat kraftigt. Efterfrågan förväntas öka med den nationella strategin. Det behövs kompetens inom destinationsutveckling, paketering och projektledning. Branschens intresse för utbildningen är mycket stort. Utbildningen ger dig de kunskaper du behöver för en karriär som projektassistent eller  projektledare, produktionsledare eller eventproducent inom turism- och mötesindustrin.


Allt du behöver
Utbildningen innebär tre terminers studier på halvfart (50%) på distans med fysiska träffar fredagar/lördagar  var 3:e till 4:e vecka. För att ge dig den kompetens som krävs som krävs för projektledare inom Incoming Tourism & Event innehåller utbildningen: Affärsekonomi och affärskunskap, Bransch- och omvärldskunskap, Projektledning, Logistik, Marknadsföring samt Lärande I Arbete (LIA). Under LIA:n får du möjlighet att tillämpa dina inhämtade teoretiska kunskaper på konkreta och praktiska situationer i arbetslivet. Räkna med minst 15 timmars studier per vecka. Så det är viktigt att du har en studieplan för att kunna klara av studier och LIA.

Skolans Öppettider

  Måndag-torsdag kl 7.00-22.00

  • Fredag 7.00-17.00
  • Entréer låses för inpassering ca 1 timme innan stängning.

Adress

Frans Schartaus Handelsinstitut
Blekingegatan 55
118 56 Stockholm
Tel: 08-508 402 00
E-post

Expeditionen

  • Expeditionen ligger på entréplan hus A
         Öppettider expeditionen
  • Måndag - fredag 08.15-12.00 13.00-16.00

    YH logo 2013s
Google Translate

Översättning
Använd Google för att översätta hemsidan.
Vi tar inget ansvar för riktigheten i översättningen.

Swedish Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish